Reakce čtenářů

Přehled diskrétních polovodičových součástek TESLA

3. 4. 2002, Ivo Amler

Dobrý den,
mám jeden malý dotaz. Asi před dvěma měsíci jsem si u Vás objednal několik knížek, mezi kterými byla kniha Přehled diskrétních polovodičových součástek TESLA (1. vydání). Na vašich stránkách jsem díky uveřejněné opravence zjistil, že kniha má určité chyby. Rád bych měl knihu kompletní, a proto se Vás ptám, zda by bylo možné uveřejnit, nebo poslat ty údaje o kterých v opravence píšete, že byly doplněny jako jsou některé obrázky aj.

4. 4. 2002, Libor Kubica, redakce BEN - technická literatura

Vážený pane,
vše momentálně připravuji do druhého vydání. Jakmile to budu mít připraveno v nějaké "učesané" podobě, dám na náš web ještě jedno PDF s aktualizovanými stránkami s obrázky. Odhaduji cca do jednoho měsíce.


28. 6. 2001, Radek Zeman

Dobry den,
Jsem opravdu velice zvedav, zda katalog TESLA I opravdu vyjde. Ve vasi nabidce se objevil asi pred 4 lety, a od te doby na nem pracujete. Pravidelne sleduji vasi internetovou stranku, kde mate napsano, ze vyjde na jare. Porad se mezi pripravovanymi knihami propada smerem dolu. Zajimalo by me jake mate s tim katalogem problemy.
Dekuji za odpoved. Radek Zeman

29. 6. 2001, Libor Kubica, redakce BEN - technická literatura

Pane Zemane,
nejdriv jsem katalog zacal, pote se mi stale postupem casu zmensoval muj volny cas, ktery jsem venoval praci na katalogu, nebot jsem spolumajitelem firmy (zakladali jsme nove pobocky, zavadeli internet, zavadeli skladovy a ucetni system apod.). Priblizne pred rokem se mi trochu uvolnily ruce a tak jsem katalog opet dal do popredi svych zajmu. Bohuzel redaktor, ktery mi s timto katalogem pomaha, zase mel letos na jare nejake zdravotni problemy (proto to letosni zpozdeni). Prave nam zbyva dokoncit posledni kapitolu (optocleny), sestavit prehled vysvetlivek a celkove katalog prohlednout.

Katalog bude mit cca 13 kapitol. Pevne verim, ze vydani bude letos, chtel bych stihnout letosni setkani radioamateru v Holicich na konci srpna. Na druhou stranu bych nechtel neco urychlit nebo uspechat, pokud by tim mela utrpet kvalita zpracovani. Myslim, ze az katalog uvidite, budete prekvapen.

26. 9. 2001, Libor Kubica, redakce BEN - technická literatura

Jsem rád, že katalog dnes vyšel. Pro sebe i pro čtenáře.
:-))

 


www.ben.cz